Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Динко Петров, фейсбукКовид 19 има пандемичен

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Динко Петров, фейсбукКовид 19 има пандемичен
Коментари Харесай

Варненски семеен лекар: PCR тестът не е диагностичен метод

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Динко Петров, фейсбук

Ковид 19 има пандемичен размер, само че няма пандемия от него, защото има невисок % на смъртност. С PCR тест може да се открие даже една парченце от вирус. Т.е. в случай че се окажете позитивен, вие имате в носоглътката си най-малко един вирус на Ковид. Ако имате грипоподобни признаци и сте PCR позитивен, значи е допустимо да сте болен от Ковид 19, само че може да сте болен от грип или различен рино вирус. Това разяснява във видеополслание варненският фамилен доктор доктор Динко Петров, който е с над 24 години опит. Провежда лекуване на остри и хронични болести независимо и при нужда взаимно с консултанти от други специалности. Води диспансеризация на сърдечно-съдови, мозъчно-съдови и ендокринни болести с умело и постоянно следене, в това число и регулярни проучвания и съвещания по тези болести. 

Ето ви и един образец - в случай че влезете в моя кабинет, незабавно ще заключите, че аз съм доктор, нали!? Т.е. вашия тест съвсем на 100% ще удостовери, че съм доктор. Но на въпрлоса какъв доктор съм, вие бихте ли твърдяли на 100% каква ми е специалността, единствено тъй като измежду инструментите ми сте забелязали да вземем за пример един скалпел? Тоест PCR теста не  е диагностичен способ. Тоест този способ може единствено да ви уточни единствено разпространяването на даден вирус, а не заболеваемостта от него, разяснява лекарят.

Какво още споделя, гледайте във видеото:

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР